Tantrameester.nl

Bewust zijn in tantra


 Voor de massages vraag ik geen vergoeding, Ik vraag  eventueel een vergoeding van max.^€30,  voor het gebruik van massage olie, dit is alleen als jij beslist meerdere keren langs te willen komen voor een massage. Jij betaald dan voor je eigen olie en daar kun je gebruik van blijven tot hij op is, oftewel voor deze €30, kun jij dus meerdere massages krijgen.
Een tantra massage kan de eerste stap zijn in jouw bewustwordingsproces, maar als je alleen maar wilt genieten van een heerlijke eenmalige tantra of erotische massage dan kan dit natuurlijk ook.
De massages zijn vooral bedoeld om jou een ontspannen en goed gevoel te geven, wil jij daarna online contact blijven houden om meer over tantra te leren, dan kan dit natuurlijk gewoon. 

Tantra Massage, 

Bij de tantra massage is het doel om jou een zo ontspannen mogelijk gevoel te geven, het liefst zie ik jou op een roze wolkwegwandelen na de massage.

Bij de  tantra massage zal ik alleen jouw spieren masseren en je helpen ontspannen. Dit betekend dat je van top tot teen word gemasseerd, elke vierkante cm van jouw lichaam zal gemasseerd worden en jou een gevoel rust en ontspanning geven. De massage moet jou bewuster  maken van de spanning en ontspanning in jou lichaam, die spanning noemen boeddhisten levenskracht. Bij een goede tantra massage moet jij die energie door je lichaam voelen vloeien, positieve spanning en negatieve spanning vormt feitelijk de basis van die Boeddhistische levenskracht, even heel simpel gezegd.

Wanneer jij bewuster bent de spanning die door jouw lichaam loopt oftewel jouw levenskracht, dan kun je ook beter begrijpen wat die met je lichaam doet. Maar tevens kan het jou leren  hoe lichaam en geest met elkaar in verbinding staan en hoe levenskracht bepalend is voor alles wat je doet. In je spieren geeft het de bekende spierknopen maar ook jouw gevoelens en emoties worden er door gestuurd, kijk dan naar blij of depressief zijn enz.

het doel is om meer grip op je leven te krijgen en als je wilt controle over deze energie of levenskracht. Levenskracht bepaald jouw gevoel, je emoties maar ook jouw genot, dus ook echt genot ervaren kan pas wanneer jij begrijpt waar dit genot vandaan komt en hoe spanning/ontspanning hier hun rol in spelen.

Erotische massage,
Bij de erotische massage gaat het vooral om spanning in jouw onderlichaam weg te masseren om zo je genot beter en intenser te ervaren. Want ook dit genot, jouw orgasme is afhankelijk van spanning en ontspanning. Door de juiste spieren te ontspannen en vrij te maken van spierknopen zal het krijgen van en een orgasme makkelijker worden maar zeker ook intenser, langer en heftiger.
.

 Ik verlang voor na of tijdens de massage geen seks of seksuele handelingen van jou kant en ik hoef ook geen seks met jou te hebben, ik masseer jou en zorg dat je een lekker orgasme krijgt meer niet.

 O.M,

 Een O.M. of een orgasme meditatie, is alleen mogelijk als er een goede band tussen jou en mij ontstaat. Het belangrijkste bij dit soort meditaties is vertrouwen, op een gevoelsmatig en ook emotioneel vlak. Een O.M is een intiem samenzijn wat je met seks kunt vergelijken maar wat het eigenlijk ook niet echt is. Het is de bedoeling dat jij aan gaat leren voelen waar jij op en rond je vagina het gevoeligst bent en waar jij zelf of jouw partner je een beter orgasme kan geven. De gemiddelde clitoris is namelijk ongeveer een meter lang en zit rond jouw vagina gewikkeld, dus als wanneer je de plekjes weet te vinden die voor jou genotvol zijn dan kun je dit later met een huidige of toekomstige partners ook doen en zo leren hun ook hoe ze jou tot een beter orgasme kunnen brengen.
Bovenstaande massages worden niet meer met Bdsm gegeven, iets wat vroeger wel kon. Een soft vorm van Bdsm word wel gebruikt bij een eventuele sense deprivatie.